اعلام جزئیات برگزاری آزمون ورودی کارشناسی ارشد رشته مدرسی معارف اسلامی

به اطلاع داوطلبان آزمون ورودی کارشناسی ارشد رشته مدرسی معارف اسلامی (ورودی نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۹۰ ـ ۱۳۸۹) می‌رساند که آزمون طبق اعلام قبلی انشاء الله صبح روز جمعه ۲/۷/۱۳۸۹ برگزار خواهد شد. لازم است داوطلبان عزیز قبل از مراجعه جهت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون به موارد زیر توجه فرمایند:
۱ـ کارت ورودی آزمون به صورت حضوری و در محل دانشگاه معارف اسلامی به آدرس قم ـ ابتدای بلوار جمهوری اسلامی ـ نبش کوچه چهارم ، توزیع خواهد شد.
۲ـ توزیع کارت ورودی آزمون روز‌های چهارشنبه و پنج شنبه ۳۱/۶ و ۱/۷/۸۹ از ساعت ۸ صبح الی ۱۴ ظهر می‌باشد.

توجه: کارت ورود به جلسه آزمون از ساعت ۳۰/۷ الی ۳۰/۸ صبح در محل برگزاری آزمون (به آدرس: قم – چهار راه شهدا – خ معلم – میدان روح الله – دبیرستان امام صادق (ع)) نیز توزیع خواهد شد.

۳ـ جهت دریافت کارت ورود به جلسه، بهمراه داشتن کارت شناسایی معتبر (شناسنامه و یا کارت ملی) و رسید بانکی به همراه پرینت نهایی ثبت نام اینترنتی (حاوی کد رهگیری) و یا رسید پستی الزامی می‌باشد.
۴ـ طبق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور آزمون ورودی رأس ساعت ۹ صبح روز جمعه ۲/۷/۱۳۸۹ آغاز می‌شود. درهای ورود به جلسه آزمون، ساعت ۳۰/۸ صبح بسته خواهد شد.