اسامی پذیرفته‌شدگان مرحله اول آزمون ورودی کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه معارف اسلامی

بدینوسیله اسامی قبول‌شدگان مرحله اول آزمون ورودی اختصاصی کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه معارف اسلامی به ترتیب نام رشته و نام خانوادگی اعلام می‌گردد. این لیست براساس چند برابر ظرفیت اعلام شده و نتایج نهایی پس از طی مراحل پذیرش (مصاحبه علمی و گزینش عمومی) اعلام خواهد شد.
تذکر مهم: داوطلبان کلیه رشته‌ها («مدرسی معارف اسلامی» و «توسعه و تبلیغ فرهنگ دینی») می‌بایست جهت گزینش، در سامانه گزینش نهاد رهبری ثبت‌نام کنند؛ بدیهی است عدم ثبت‌نام، به منزله انصراف از ادامه مراحل پذیرش و قبولی تلقی گردیده و داوطلب حق هیچگونه اعتراضی نخواهد داشت؛ پذیرش نهایی داوطلبان نیز پس از قبولی در مصاحبه علمی، وابسته به نظر مثبت گزینش نهاد خواهد بود.
* چگونگی ثبت نام در سامانه گزینش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری متعاقباً از طریق پیامک به داوطلبان اعلام می‌گردد.
* مصاحبه علمی در حد منابع آزمون کتبی و کتب مرجع و تخصصی رشته و گرایش مربوطه خواهد بود.

* در صورت داشتن هرگونه سؤال درباره نحوه برگزاری مصاحبه و… می توانید با شماره تلفن‌های زیر تماس حاصل فرمایید:
۳۲۱۱۰۲۹۱ ـ ۰۲۵: جناب آقای هاشم زاده برای رشته های تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی، انقلاب اسلامی، مدیریت فرهنگی.
۳۲۱۱۰۵۶۲ ـ ۰۲۵: جناب آقای منصفی برای رشته‌های معارف قرآن و حدیث، اخلاق اسلامی.
۳۲۱۱۰۶۱۶ ـ ۰۲۵: جناب آقای موحدکیا برای رشته‌های مبانی نظری اسلام، مشاوره، تبلیغ دین.

محل برگزاری مصاحبه کلیه رشته‌ها (خواهران و برادران) در ساختمان دانشگاه معارف اسلامی به آدرس: قم ـ ابتدای بلوار جمهوری اسلامی ـ بین کوچه ۴ و ۶ ـ پلاک ۷۲ ـ طبقه دوم (بخش مصاحبه) می‌باشد. تلفن دانشگاه: ۳۲۱۱۰۲۰۰ ـ ۰۲۵ و ۳۲۱۱۰۱ ـ ۰۲۵

مصاحبه علمی و گزینش عمومی برای قبول‌شدگان مرحله اول کلیه رشته‌ها در بازه زمانی ۱۹ تا ۲۶ تیر ۱۴۰۰ به صورت حضوری صورت خواهد گرفت.
تاریخ و ساعت دقیق مصاحبه هر داوطلب و مدارک مورد نیاز، متعاقباً از طریق همین سایت اطلاع‌رسانی خواهد شد.

– حضور داوطلب در تاریخ و ساعت تعیین شده (که متعاقباً اعلام خواهد شد) برای مصاحبه الزامی است و این زمان غیرقابل تغییر است و عدم حضور به منزله غیبت و انصراف تلقی می‌شود.
– برای برنامه‌ریزی برای زمانبندی مصاحبه‌ها، داوطلبانی که قصد شرکت در مصاحبه را دارند، حداکثر تا تاریخ ۱۵ تیر ۱۴۰۰ پیامک با متن ذیل را حتماً به شماره ۳۰۰۰۱۰۱۱۶۶ ارسال نمایند:
a + نام + نام خانوادگی + رشته + مقطع

نکته: حرف a حتماً در ابتدای متن پیامک آورده شود.

برای مشاهده اسامی قبول‌شدگان مرحله اول (دعوت شدگان به مصاحبه) بر روی لینک‌های زیر کلیک کنید:

برادران                                خواهران

مشاهده کارنامه آزمون ورودی اختصاصی کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۰