اسامی پذیرفته شدگان مرحلۀ اول آزمون ورودی دکتری ۱۳۹۵ دانشگاه معارف اسلامی

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان مرحلۀ اول آزمون ورودی دکتری ۹۵ دانشگاه معارف اسلامی
(آزمون کتبی؛ برگزار شده در تاریخ ۳۰ مهر ۹۵)، به اطلاع می رساند : اسامی اعلام شده، سه برابر ظرفیت دانشگاه می باشد که پس از انجام مصاحبه علمی، در هر گرایش حداکثر از ۷ نفر به عنوان پذیرفته شده نهایی جهت ثبت نام و تحصیل در دورۀ دکتری (روزانه) دعوت به عمل خواهد آمد. لازم به ذکر است سهمیه هیأت علمی و استعداد درخشان (در صورت کسب حدنصاب علمی) مازاد بر ظرفیت ۷ نفر محاسبه می شود. بر این اساس لازم است :

1. کلیه قبول شدگان مرحله اول، نهایتاً تا سه شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۵
    به سایت گزینش نهاد رهبری مراجعه نموده و ثبت نام به عمل آورند؛ در صورت عدم ثبت نام تا این تاریخ، قبولی فرد، کان لم یکن تلقی می شود.

جهت ثبت نام در سامانه گزینش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها کلیک کنید.

1. کلیه قبول شدگان مرحله اول، مدارک مورد نیاز مصاحبه به شرح ذیل را از روز چهارشنبه ۸ دی ۱۳۹۵ لغایت روز دوشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۵ فقط در ساعات اداری، به آدرس ذیل و
    به صورت حضوری تحویل کارشناسان گروه ها نمایند:

جناب آقای هاشم زاده (۳۲۱۱۰۲۹۱): گرایش های انقلاب اسلامی و تاریخ و تمدن اسلامی؛

جناب آقای منصفی (۳۲۱۱۰۵۶۲): گرایش های اخلاق اسلامی و قرآن و متون اسلامی؛
جناب آقای عالیشاهی (۳۲۱۱۰۶۱۰): گرایش مبانی نظری اسلام.

آدرس دانشگاه:

قم، بلوار امین، ابتدای بلوار جمهوری اسلامی، بین کوچه ۴ و ۶ ، پلاک ۷۲، دانشگاه معارف اسلامی؛ تلفن : ۳۲۱۱۰۱

تذکر مهم: انجام مصاحبه منوط به ارائه کامل مدارک می باشد و در صورت عدم مراجعه در تاریخ های ذکر شده جهت تحویل مدارک، به هیچ عنوان امکان مصاحبه وجود ندارد و داوطلب حذف خواهد شد و هیچ گونه اعتراضی وارد نخواهد بود.

مدارک لازم جهت انجام مصاحبه :

1. ارائه تصویر یکی از مدارک تحصیلی زیر :
  • کپی دانشنامه سطح سه حوزوی
  • کپی دانشنامه کارشناسی ارشد مدرسی معارف اسلامی
  • کپی مدرک اتمام کفایتین (اتمام پایه ده کتبی) به انضمام کپی دانشنامه کارشناسی ارشد مرتبط
  • کپی حکم کارگزینی اعضای هیئت علمی گروه های معارف اسلامی (رسمی قطعی یا رسمی آزمایشی) مورد تأیید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به انضمام دانشنامه کارشناسی ارشد.
  • ارائه کپی مدرک خبرگان بدون مدرک (مورد تایید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها)
  1. فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه (یک نسخه)
  2. فتوکپی کارت ملی
  3. یک قطعه عکس ۴*۳ تمام رخ و جدید (پشت نویسی شده)
  4. تصویر کارت پایان خدمت یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید (مختص برادران)
  5. داوطلبان حق التدریس گروه های معارف اسلامی دانشگاه ها که سن ایشان بیشتر از ۴۰ سال می باشد: ارائه نامه رسمی از دانشگاه محل تدریس مبنی بر تدریس در دو ترم گذشته در گروه های معارف اسلامی به همراه تصویر مجوز تدریس ۳ ساله مورد تأیید معاونت آموزشی و پژوهشی استادان و دروس معارف اسلامی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها.

6. واریز مبلغ ۷۰۰.۰۰۰ (هفتصد هزار) ریال به شماره حساب سیبا ۲۱۷۲۳۴۳۵۰۱۰۰۷ به نام دانشگاه معارف اسلامی نزد بانک ملی، شعبه شهداء قم، کد ۲۷۰۸ قابل پرداخت نزد کلیه شعب بانک ملی در سراسر کشور و تحویل فیش بانکی به دانشگاه.

* تذکر مهم:
در صورتی که داوطلب مدارک لازم برای انجام مصاحبه را نداشته باشد، علاوه بر اینکه مصاحبه انجام نخواهد گرفت، وجه پرداختی نیز به هیچ وجه مسترد نمی گردد.

1. کپی مدرک تأیید شده برای استفاده از سهمیه ایثارگرانی که شرایط زیر را دارا باشند :
  • جانبازان (با هر درصد جانبازی)
  • فرزند و همسر جانبازان ۲۵% و بالاتر
  • آزادگان و فرزندان و همسران آنان
  • فرزندان و همسران شهداء
  • رزمندگانی که حداقل سابقه ۶ ماه حضور متوالی یا متناوب داوطلبانه در مناطق عملیاتی جبهه های نبرد حق علیه باطل داشته باشند.
  1. ارزشیابی دائم یا موقت مدرک تحصیلی اخذ شده از کشورهای خارجی که توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری تایید شده باشد
  2. کپی ریز نمرات کارشناسی ارشد

تذکر۱: در صورتی که در دوره کارشناسی ارشد دروسی را نگذرانده اید و مدرک مذکور فقط بر اساس کار پژوهشی اخذ گردیده است موضوع ارسال ریز نمرات این دوره منتفی است.

تذکر۲: در صورتی که تهیه و ارسال ریز نمرات بدلیل برخی تعهدات نظیر استفاده از آموزش رایگان امکان پذیر نیست این موضوع را طی نامه ای متذکر شوید.

در ضمن زمان مصاحبه علمی برای کلیه قبول شدگان مرحله اول، روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۵ و ۱۶ دی ماه ۱۳۹۵ خواهد بود که برنامه و ساعت دقیق مصاحبه متعاقباً از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.

تذکر۳: حضور داوطلب در ساعات تعیین شده (که متعاقباً اعلام خواهد شد) برای مصاحبه الزامی است و این زمان غیر قابل تغییر است و عدم حضور به منزله غیبت و انصراف تلقی می شود و هیچ گونه اعتراضی وارد نخواهد بود.

نکات مهم :

1. کلیه داوطلبان می بایست رزومه (خلاصه سوابق) علمی، تحقیقاتی، پژوهشی و اجرایی از کلیه فعالیتهای خود را برای روز مصاحبه آماده نموده (حداکثر در ۳ صفحه A4)، به همراه کتب و مقالات چاپ شده (درصورت وجود) همراه خود بیاورند. لازم به ذکر است بخشی از امتیاز مصاحبه برای آثار علمی و پژوهشی شماست و نتیجه عدم ارائه آثار در جلسه مصاحبه، محرومیت از این امتیاز می باشد.

برای دریافت فایل رزومه کلیک کنید.

Word

PDF

2. کلیه داوطلبان می بایست یک نسخه از پایان نامه کارشناسی ارشد و یا سطح ۳ را برای روز مصاحبه همراه خود بیاورند.
  3. به دلیل اینکه هماهنگی با داوطلب برای مصاحبه علمی، توسط شماره تلفن های موجود در فرم ثبت نام اولیه خواهد بود، تغییرات احتمالی شماره تلفن ها را به دانشگاه اطلاع دهید.
  4. مصاحبه،
    علمی بوده و در حد منابع آزمون کتبی انجام خواهد شد.

جهت مشاهده اسامی پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون ورودی دکتری ۱۳۹۵ دانشگاه معارف اسلامی کلیک کنید

**********

جهت مشاهده کارنامه کلیک کنید