سوالات متداول در خصوص آزمون و دوره کارشناسی ارشد دانشگاه معارف اسلامی

·         مدرک سطح دو من هنوز کامل نیست آیا می توانم در آزمون ثبت نام کنم؟
بلی، لکن در صورت قبولی ارایه مدرک سطح دو حین ثبت نام الزامی است.

·         مدرک سطح دو دارم ولی کتبی پایه ده هنوز کامل نشده، آیا می توانم در آزمون ثبت نام کنم؟
بلی، ارائه مدرک سطح دو برای ثبت نام الزامی است و برای ارائه مدرک کتبی پایه ده، دانشجو یک ترم فرصت دارد.

·         آیا برای ثبت نام در آزمون، شفاهی پایه ده نیز لازم است؟
خیر، همانطور که در اطلاعیه پذیرش آمده، کتبی پایه ده مورد ملاک است.

·         آیا باید پس از ثبت نام اینترنتی مدارک خود را برای دانشگاه ارسال کنم؟
خیر ارائه مدارک سجلی و تحصیلی بعد از قبولی در آزمون مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و تا پیش از آزمون ارائه هیچ مدرکی لازم نیست.

·         آیا این دانشگاه دولتی است، هزینه تحصیل چه قدر می باشد؟
این دانشگاه دولتی است و هزینه تحصیل در این دانشگاه رایگان می باشد.

·         در خصوص مدت سنوات تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه معارف توضیح دهید.
مقطع کارشناسی ارشد در رشته های مدرسی معارف اسلامی و توسعه و تبلیغ فرهنگ دینی پنج ترم می باشد که شامل چهار ترم آموزشی و یک ترم تدوین پایان نامه می باشد.

·         تعداد واحد هایی که در مقطع کارشناسی ارشد باید گذرانده شوند به چه صورت است؟
در رشته مدرسی معارف اسلامی دانشجو ملزم است تعداد ۳۲ واحد دروس پیش نیاز(جبرانی)، ۱۶ واحد تخصصی، ۱۲ واحد اصلی، ۴ واحد پایان نامه را با نمره بالای دوازده بگذراند

·         آیا حضور در کلاس های این دانشگاه الزامی است و یا می توان به صورت غیر حضوری و یا اینترنتی دوره را گذراند.
حضور در کلیه کلاسهای دانشگاه معارف اسلامی الزامی بوده و سقف مجاز غیبت سه شانزدهم می باشد که در صورت عدم رعایت سقف مجاز درس دانشجو حذف و دانشجو از امتحان محروم خواهد شد. تحصیل غیر حضوری و یا اینترنتی در دانشگاه معارف اسلامی ممکن نمی باشد.

·         آیا این دانشگاه غیر از قم دانشکده دیگری دارد؟
خیر، دانشگاه معارف اسلامی در قم می باشد و در هیچ جای دیگر دانشکده ای ندارد

·         آیا ادامه تحصیل در رشته های این دانشگاه در مقطع دکتری وجود دارد؟
در خصوص رشته مدرسی معارف اسلامی با پنج گرایش عینا در مقطع دکتری هم ادامه تحصیل ممکن است، اما در خصوص رشته توسعه و تبلیغ فرهنگ دینی، در حال حاضر مقطع دکتری برای این رشته تعریف نشده ، هرچند ادامه تحصیل در رشته های مرتبط با این رشته در مقطع دکتری بلامانع است.

·         آیا مدارک این دانشگاه مورد تایید وزارت علوم است؟
بلی ، این دانشگاه یک دانشگاه دولتی است که تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد و کلیه مدراک آن از اعتبار وزارت علومی برخوردار است.

·         آیا در صورت تحصیل در این دانشگاه، تضمینی برای تدریس در گروه های معارف اسلامی وجود دارد همانطور که در دانشگاه های تربیت معلم تضمین استخدام است؟
خیر، تحصیل در این دانشگاه به منزله استخدام به عنوان عضو هیات علمی نیست و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری متولی صدور مجوز تدریس جهت کلیه اساتید گروه های معارف اسلامی است؛ لازم به ذکر است تحصیل در این دانشگاه موجب تسهیل در امر تدریس در گروه های معارف اسلامی می باشد.